Even appen?https://www.autoexcellent-strijker.nl/

Over ons

Over ons

Over ons

Autobedrijf Strijker is al sinds 1979 het vertrouwde adres in Westerbork. We zijn gespecialiseerd in alle automerken en met name in Renault. Renault komt als automerk steeds als bijzonder goed uit testen. Het merk scoort vooral op het gebied van betrouwbare techniek, veiligheid, comfort en vormgeving. Het behoort daarom tot een van de best verkochte merken van Nederland.

Over ons

Uw tevredenheid staat voorop

Tijdens werkzaamheden aan uw auto maakt AUTOEXCELLENT Strijker gebruik van de beste kwaliteitsonderdelen, goed getrainde monteurs en erkende apparatuur. Waarom? Omdat uw tevredenheid centraal staat. Dat betekent dat alleen de beste service voor u als klant goed genoeg is.

Lees verder

Premium service via AUTOEXCELLENT Strijker

AUTOEXCELLENT is een full service formule voor autobedrijven die in alle automerken gespecialiseerd zijn. Zo zorgen wij ervoor dat al onze monteurs continu goed bijgeschoold worden op het gebied van de allerlaatste technische ontwikkelingen. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van erkende apparatuur op bijvoorbeeld het gebied van diagnose en airco, hebben we toegang tot technische data en zijn we erkend lid van BOVAG.

Voor u betekent dit zekerheid, veiligheid, service en kwaliteit! Daarbij maakt het niet uit in welke auto u rijdt. U kunt altijd bij ons terecht voor al het onderhoud en/of reparatie aan uw auto. En zelfs meer dan dat!